xvmc in mplayer?

Announce/Discuss projects you are working on for MiniMyth

Moderator: Pablo

Post Reply
telsin
Contributor
Posts: 125
Joined: Wed Jul 21, 2004 6:59 pm
Location: Madison, WI

xvmc in mplayer?

Post by telsin » Tue Aug 22, 2006 3:31 am

Hey Pablo, does the default mplayer build (in 0.19-14) include the xvmc/openchrome patches (http://www.openchrome.org/snapshots.html)?

I've started work on the GAR build, but havn't got it all setup yet, so I thought I'd ask.

Thanks,

-Darrell

Pablo
Site Admin
Posts: 4182
Joined: Tue Dec 14, 2004 2:13 am
Location: La Jolla
Contact:

Post by Pablo » Tue Aug 22, 2006 5:03 pm

Yes, it does.
MiniMyth running on an Acer ApireRevo 3610 and a Zotac ZBOX-ID80-U. Find out more at my MythTV page.

telsin
Contributor
Posts: 125
Joined: Wed Jul 21, 2004 6:59 pm
Location: Madison, WI

Post by telsin » Tue Aug 22, 2006 5:16 pm

Hum, was trying it on my new SP8000E last night, and mplayer wouldn't load when trying to use -vo xvmc. I'll try again later today and check the error messages, see what's going on.

Thanks,

-Darrell

Pablo
Site Admin
Posts: 4182
Joined: Tue Dec 14, 2004 2:13 am
Location: La Jolla
Contact:

Post by Pablo » Tue Aug 22, 2006 9:08 pm

You are right, it does not work. It appears that the patch I was using was not working correctly. I have updated the patch and it appears to work now. I have checked in the changes.
MiniMyth running on an Acer ApireRevo 3610 and a Zotac ZBOX-ID80-U. Find out more at my MythTV page.

Post Reply